Om Lerocon AB

Lerocon är ett privatägt företag, baserat i svenska Gislaved som utvecklar och tillhandahåller effektiva, flexibla produktionslösningar för hantering och montering av fästelement på plåt och aluminiumdetaljer.

Vi utvecklar och levererar modullära, flexibla automationslösningar som ej är detaljspecifika, detta utan att ge avkall på cykeltid, kvalitét och kapacitet. För Lerocon är kvalitetskontroll en självklarhet och därför är alla våra maskiner och robotceller idag utrustade med kontrollsystem med hög mätnoggrannhet. Allt för att våra kunder skall kunna producera i hög takt med högsta kvalitét.

Vår kundbas ligger inom bil- och lastbilsindustrin där vi levererar till sluttillverkare såväl som underleverantörer eller andra automationsföretag.

kvalite

Lerocon är känt för att alltid leverera produkter och system med mycket hög kvalité och tillgänglighet.

Kvalité
Enkelhet

Vid utveckling av nya produkter och system läggs stor fokus på användarvänlighet och enkelhet.

Enkelhet
Kundfokus

Våra modullära automationssystem byggs med möjlighet att lätt utöka och anpassa efter kundens behov.

Kundfokus
Precision

Som leverantör till fordonsindustrin har Lerocon en rik erfarenhet av höga krav på precision och kvalitet.

Precision
Innovation

Vi utvecklar ständigt våra produkter och koncept med målsättning att tillgodose dagens och morgondagens industri.

Innovation
Erfarenhet

Våra system är utvecklade med många års erfarenhet och kunskap inom automation och motståndssvetsning.

Erfarenhet
previous arrow
next arrow

I Lerocon är innovation, kunskap, erfarenhet och lyhördhet nyckelord för verksamheten och varje anställd hos oss är en mycket viktig del av företagets och våra produkters utveckling.

Vi arbetar alltid för långsiktiga relationer både med kunder och samarbetspartners. Därför är vi noga med att analysera varje enskild kunds behov för att kunna leverera rätt lösning i rätt tid. Ett gott samarbete ger alltid den bästa lösningen och våra återkommande kunder är för oss det bästa beviset på att vi levererar bra produkter och en bra service.

Med vår nischade inriktning på robotiserade helhetslösningar för pressvetsning av fästelement, är vårt mål att vara det självklara valet som leverantör till företag inom bil- och lastbilstillverkande industri.

En viktig del av vår produktutveckling är att få fram maskiner och lösningar med minskad energiåtgång och ökad effektivitet. Allt för att bidra till minskade utsläpp och förändra trenden av negativ miljöpåverkan i industrin.

Välkommen att kontakta oss för mer information.